KELEBIHAN COLLAGEN SHAKLEE YANG ANDA PERLU TAHU

October 05, 2014

Assalammualaikum,


Dah tengok kah kulit muka kita kat cermin. Sudah ada garis halus, jeragat hitam, dan macam-macam lagi masalah kulit yang lain.

Jangan terkejut ye, bukan wanita yang meningkat usia 30an ke atas je ada masalah kulit seperti di atas, tapi ramai juga customer Jiha yang muda-muda ada masalah jeragat, dan macam-macam lagi.


Faktor masalah kulit

Antara faktor nya ialah terdedah dengan cahaya matahari, persekitaran udara yang tidak bersih, gaya hidup kita sendiri juga. Kulit boleh jadi kusam dan boleh menyebabkan collagen di dalam badan kita akan berkurang. Sekiranya Collagen dalam badan berkurangan, kulit akan jadi cepat berkedut .
Sumber Collagen dari luar

Apabila collagen dalam badan mula berkurang, kita memerlukan sumber collagen yang bagus untuk memastikan badan kita sentiasa sihat dan segar dan kulit kekal anjal. Sekurang-kurangnya tidak la kita nampak tua sebelum usia.


 Shaklee Collagen Powder banyak kelebihannya


Shaklee Collagen Powder bukan setakat ada Collagen dari sumber yang paling berkualiti iaitu 'Red Snapper Scale', malah ianya digabungkan dengan beberapa sumber semulajadi yang sangat berkualiti. Sebagai contoh, Lactobacillus Acidophilus adalah sejenis Probiotic yang bagus untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti Eczema.


Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Shaklee Collagen Powder ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies