Hilangkan Parut Chicken Pox Berlubang supaya suami makin sayang

May 31, 2015

Assalammualaikum,

Hilangkan parut chicken pox yang berlubang di muka? Mustahil ke? Mesti lah tidak sebab saya sendiri ada pengalaman dari muka comot penuh parut chicken pox dan berlubang. Kini parut chicken pox hilang dan lubang-lubang tu pun semua dah mengecil.

Hari tu saya ada share tentang Set yang saya paling suka kan iaitu Set Flawless Beauty. Set ini lah yang membuatkan bukan sahaja jeragat hilang malah pori dan lubang-lubang akibat chicken pox tu mengecil tau.

Pada mulanya saya menggunakan Set Kulit Parut untuk memudarkan parut chicken pox tu tetapi selepas lihat ramai orang menggunakan Set Flawless Beauty, saya yakin dengan hasilnya dan saya juga turut cuba. Alhamdulillah kulit makin halus, pori dan lubang chicken pox semakin mengecil. 

Kulit semakin licin, tiada lagi parut chicken pox
Saya faham anda yang mempunyai masalah parut jerawat dan chicken pox ini pasti rasa tak selesa, kurang berkeyakinan diri kan, sebab saya juga dulu begitu. Kena ejek dengan rakan kerja. Sangat tak best. Tetapi Alhamdulillah hasil konsisten dan kesabaran yang tinggi, kulit saya semakin cantik tanpa perlu sorok dengan make up. 

Alhamdulillah suami pun semakin puji. Yang penting sekali, kalau nak kulit cantik, pilih lah produk yang berkualiti dan selamat. Sebab sebarangan produk boleh mengakibatkan kesan jangka masa yang buruk. Sekiranya berminat untuk hilangkan parut dengan berkesan dan selamat, hubungi/whatsapp saya di 0123807024.





LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies