Ubat Kencing Manis Mujarab Elak Potong Kaki

June 02, 2015

Assalammualaikum,

Risau ayah anda makan pelbagai ubat kencing manis tetapi bacaan gula masih tinggi? Sebagai anak, sudah tentu kita akan cari yang terbaik untuk orang tua kita. Lebih membimbangkan kalau semakin melarat kencing manisnya boleh mengakibatkan kaki dipotong. Nauzubillah.

Mencegah lebih baik

Kawal kencing manis dengan Vivix

Alhamdulillah ramai yang mengamalkan Vivix dan berjaya mengawal kadar gula dalam darah. Ada juga yang bebas dari diabetes. Mari saya ceritakan lebih terperinci tentang Vivix.

1. Apa itu VIVIX?

  • Vivix™ adalah minuman campuran botani dan merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 
  • Vivix mengandungi campuran unik botani Elderberi Eropah, Lobak Ungu, Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. 

2. Apa pula Polifenol?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

3. Bagaimana VIVIX berfungsi?

Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi sel DNA tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. Pesakit diabetes tidak mempunyai tenaga sel yang kuat jadi insulin sukar dilepaskan menyebabkan kadar gula dalam darah akan meningkat dan memerlukan insulin dari suntikan.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi
Semakin tua, badan semakin kurang nutrisi jika tidak dijaga mengakibatkan badan rasa sakit di sana sini, ingatan pun semakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Manfaat Vivix

Testimoni Kencing Manis terkawal dengan Vivix.

Alhamdulillah, ibu saya sendiri mengamalkan Vivix dan hasil pemeriksaan doktor, doktor sahkan keputusan pemeriksaan kali ini cantik dan tiada masalah. Kolestrol pun cantik bacaan nya. Anak mana yang tidak gembira mendengar berita gembira ini kan.

Testimoni lain
Sekiranya anda ingin berikhtiar dengan Vivix demi orang tersayang, bertindak segera. Apa lah sangat ikhtiar kita ini kalau nak dibandingkan dengan pengorbanan ibu dan ayah kita yang membesarkan kita selama ini kan. Untuk pembelian, boleh hubungi / whatsapp saya di 0123807024.

Harga sebotol Vivix 
RM475

Dua botol Vivix
Jimat 15%
Penjimatan tambahan sebanyak 5% (sah dari May-Oktober 2015 sahaja)
Keahlian Shaklee bernilai RM68.90 secara Percuma
Kos Pengeposan Percuma
Cash Bonus sebanyak RM38++


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies